SINISTER 2

★☆☆☆☆☆

Efterfølgeren til den i grunden ret uinteressante gyser "Sinister" giver overhovedet ingen mening. Jo længere frem i den såkaldte handling vi kommer, desto flere usammenhængende scener får vi.

Hovedrollen som den forfulgte moder spilles ellers af den kønne og ganske talentfulde Shannyn Sossamon, som engang havde en lovende karriere, der nu synes i overhængende fare for at slutte i B-film. Og James Ransone, der var en formildende omstændighed i etteren, er blevet opgraderet til den mandlige hovedrolle denne gang, og yder atter et ordenligt stykke arbejde.

Filmens unge udfylder også deres opgaver upåklageligt, selvom man nok må undre sig over, at ansvarsfulde forældre vil lade deres børn medvirker i så ækel en film. Man bør da også for enhver pris skærme sine små for netop denne film, der forekommer lige så hyklerisk i sit koncept, som resultatet virker frastødende. Filmen handler nemlig om små børn, der tvinges til at se decideret perverse henrettelser for selv at skulle udføre dem.

SINISTER 2, der har Ciarán Foy som ansvarlig instruktør, fremstår som et lavpunkt i filmsæsonen, en helt igennem usmagelig film, som aldrig burde have fået dansk premiere.