ELSK MIG IGEN

★★★☆☆☆

Den velvalgte danske titel til filmen "The Vow" dækker over en vaskeægte kærlighedsfilm. Et ungt par rammes af en bilulykke, der medfører, at pigen mister sin korttidshukommelse og ikke genkender sin mand. Hun skal nu vælge om hun vil satse på sine forældre, som hun tidligere havde et anstrengt forhold til men som hun genkender eller om hun skal forsøge at genopbygge et
forhold til sin mand.

Man forstår bestemt godt, at hun i sidste ende vælger det
sidste, når manden blir spillet af Hollywoods hotteste hunk
p.t., Channing Tatum. Rachel McAdams virker ganske sød som pigen og er vel på papiret også en bedre skuespiller end Tatum, men dette er Channing Tatums film. Man bliver ganske enkelt rørt over den karakter, han får skabt…en mand, der stilfærdigt holder fast i kærligheden – og historien bliver jo ikke mindre god af at være baseret på en virkelig begivenhed.

Filmen bedste indsats tegner Jessica Lange sig dog for. Rollen som pigens både bekymrede og manipulerende mor hører langt fra til de mest spændende i Jessica Langes fornemme karriere, men hendes samarbejde med instruktøren Michael Sucsy, der skaffede hende en Emmy for TV-film "Grey Gardens", bærer også frugt her.

ELSK MIG IGEN er ikke nogen stor film, men bedre end så mange andre kærlighedsfilm, fordi den faktisk tager sin historie alvorligt.