THE HUNGER GAMES

★★★☆☆☆

Jennifer Lawrence, der opnåede en Oscar-nominering for den Bodil-belønnede "Winter’s Bone", bliver atter jagtet i THE HUNGER GAMES, endnu en reality TV-inspireret film efter den skuffende "Project X".

THE HUNGER GAMES foregår i en snarlig fremtid, hvor en gruppe unge mennesker dyster om overlevelse i et stort anlagt reality program. De løftede pegefingre i forhold til vor tids reality programmer er til at få øje på, men rent teknisk fungerer THE HUNGER GAMES upåklageligt. Med en spilletid på næsten 2½ time har instruktøren Gary Ross dog overvurderet filmens underholdningsværdi.

Lawrences præstation er bestemt ikke dårlig, men hendes seje drengepige minder næsten for meget om hendes karakter i "Winter’s Bone". De unge mænd forekommer ret intetsigende, hvorimod Woody Harrelson og især Lenny Kravitz lyser op i små glimt.

THE HUNGER GAMES synes mere helstøbt end så mange andre film i genren, men samtidig ikke helt så dyb som den gerne vil være. Men for tålmodige mennesker venter der en gang flot anrettet reality spænding, der får Paradise Hotel til at ligne en legestue.