GHOST RIDER – SPIRIT OF VENGEANCE

★☆☆☆☆☆

Uf! Mark Neveldine og Brian Taylors fortsættelse af den ubegribelig populære “Ghost Rider” synes endnu mere rædsom end originalen. Effektjageriet bliver denne gang koblet med en ulidelig banal mor-søn beretning og den overvurderede Nicolas Cage, der dog engang var en frisk og uortodoks skuespiller, forekommer atter engang uudholdelig manieret.

3D brillerne medfører primært et rødt mærke på næsen og det er virkelig svært at finde noget positivt at sige om dette støjende makværk, der allerede nu bør kandidere til titlen som årets værste film. Christopher Lambert, der tidligere gryntede sig til succes som “Greystoke” har fået hovedet fyldt med tatoveringer uden det hjælper på skuespillet, og Ciarán Hinds, der p.t. kan ses både i “The Woman in Black” og på DVD i den skuffende Helen Mirren-film “The Dept”, leverer karrierens floveste præstation i GHOST RIDER – SPIRIT OF VENGEANCE.

Der skal mere end et par kostbare kamerature til at hæve det ligegyldige værk fra bunden, og filmen er i al sin afstumpethed ikke blot en skændsel på filmudbudet i Danmark, men en skamplet på de danske distributørers renomé. Er der virkelig ikke andre film, der i højere grad fortjener at få dansk biografpremiere ???