SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE

★★☆☆☆☆

Sæsonens hidtil platteste film er en vaskeægte spatterkomedie. Heldigvis med et par gode grin, når den vover sig helt ud på overdrevet, hvor vi ikke har været, siden den halvlumre Porkie"-serie ("Varme drenge"…) hærgede i starten af 80erne.

Det forekommer ubegribeligt, at Tye Sheridan for relativt nyligt modtog talentpriser for film som "Mud" og "Joe", for her synes Sheridan kun at have eet gåbet udtryk, hvad enten han kysser en fremmelig pige eller hænger ud af vinduet i en Zombie-pik. Ja, det er en af den slags film.

Instruktøren Christopher Landon kendes da også mest for diverse gyselige Paranormal-film, og han fremstår som et kvalificeret bud på verdens værste instruktør lige nu.

Heldigvis får vi et par ubetalelige glimt af uforlignelige (og utrættelige) Cloris Leachman, der i starten af 70erne vandt en Oscar for sin birolle som pebermø i Peter Bogdanovich "The Last Picture Show", men som i mindst ligeså høj grad huskes for den groteske Frau Blücher, hvis navn alene kunne få heste til at vrinske i "Frankenstein Junior".

Den nu 89-årige Leachman, der for få år siden satte verdensrekord som ældste deltager i de amerikanske "Vild med dans"-programmer, har siden sin rolle som uhyggelige nabokone – det eneste skræmmende indslag i SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE – indspillet yderligere tre film. Lad os håbe, at de i højere grad er på niveau med hendes talent.