QUIET

★★★☆☆☆

Kompagniet Livingstones kabinet har stået for flere af de seneste års mest nyskabende musikforestillinger. "Forsamlingen" og "The Einstein of Sex" introducerede også til ukendte musikalske værker, og denne kan er det selve lydoplevelsen, som Kompagniet fokuserer på.

Dansehallernes lille scene er proppet med lydudstyr og diverse genstande, der skal bidrage til lydkulisserne og i baggrunden ses 10 små bokse med vinduer. hvor man fra tid til anden kan skimte 10 musikalske væsener, der bidrager konstruktivt til de skiftende lydkulisser med xylofoner, sang og dans.

Tre nydelige herrer i klassisk snit indfører os nu i et kompleks lydunivers.Elegante Pete Livingstone forsøger med sin smukke blide stemme at indføre os i diverse pseudo-filosofiske betragtning om lyd og støj på engelsk. Med ringe held desværre. Johannes Lilleøre er ganske morsom som hans lidt pedantiske kollega, der særdeles pædagogisk oversætter udvalgte ord eller passager for publikum sekunderet af en nørdet Mads Riisom.

Men på trods af udmærkede musikalske bidrag fra boksene, forbliver der noget anstrengt over hele projektet i Nina Karies temmelig fortænkte iscenesættelse. Men har man interesse i emnet, kan man roligt udsætte sig selv for dette aparte musikeksperiment.