WALLMANS DINNER SHOW 2015: MUSIC BOX

★★★★★★

Årets Wallman-show i Cirkusbygningen er tilegnet Hasse Wallman, der døde få dage efter det sidste show og som er manden, der grundlagde disse festlige arrangementer. Han kunne ikke ønske sig et flottere farvel, for WALLMANS DINNER SHOW 2015 hører simpelthen blandt de bedste.

Men lad os starte med maden, der i sig selv er billetprisen værd: Sublim blomkålssuppe, tapas, oksefillet med trøffelduxelles og til dessert: En luksusudgave af chokoladekuglen, ingefærkogte æbler med toscatærte samt en karameliseret chokomouse med havtorn. Læg dertil nogle skønne vine og man har et sandt festmåltid.

Aftenens showtema “MUSIC BOX” indikerer let musikalsk underholdning samt fest og farver, og vi får det altsammen og mere til.

Blandt solisterne glæder vi os over Kajsa Borg, der med sin saftige stemme viser sig en oplagt kandidat til hovedrollen som den unge pige i “Hairspray”, Tivolis næste store musicalsatsning.

Også Teit Samsø får virkelig lov til at lufte sit frække entertainergen og den vidunderlige rockede røst. Og så så kan han twerke med sin flotte numse bedre end nogen Miley Cyrus! Man får på alle måder lyst til at se mere til denne Teit, der virker klar til markante musicalroller – som f.eks. i “Guys and Dolls”.

Årets forestilling byder på et herligt gensyn med duoen Jimmy og Anna, der i den grad får vandet til sprøjte, mens publikum hviner af fryd. Selvom vi savner den brasilianske klatremus fra tidligere år, så falder vi også fuldstændig for ukrainske Oleksiy Khilya, der med sin sexede futuristiske akrobatik går lige i trusserne på alle.

WALLMANS DINNER SHOW 2015 forekommer mere visuelt overdådigt end nogensinde. Rent musikalsk åbnes der uhyre overbevisende med et lækkert koreograferet DANCING IN THE STREET-nummer. Den grafisk imponerende PRIDE-sektion med alle de bedste U2-sange gør også lykke, og senere får vi de bedste Boyband-sange med både humor og fællessang. Aftenens højdepunkt bliver dog det medrivende White Man’s Soul-medley, hvor sange som “Mustang Sally” og “You Can Leave Your Hat On” får hele salen til at syde af fryd.

WALLMAN DINNER SHOW 2015 er med andre ord den totale triumf.