PIXELS

☆☆

Selv det mest åndsvage computerspil kan ikke fremstå mere tåbeligt end den seneste Adam Sandler-rædsel. Plottet … handler om Sam, der som voksen får til opgave at bekæmpe aliens – for det gjorde han jo allerede som barn – som deltager i computerspil-VM! Klassens tykke dreng er naturligvis blevet præsident, og den modelagtige skønhed Violet, som naturligvis bliver charmeret af den bøvede Sam, er naturligvis oberstløjtnant med adgang til Det Hvide Hus.

Instruktøren Chris Columbus har tilsyneladende helt mistet den smule kvalitetsans, han muligvis havde en gang og filmen lefler skamløst for de nørder, der har spildt en stor del af deres liv med computerspil.

Det ligefrem vrimler med kandidater til næste års Razzies, og man må håbe, at en solid skuespiller som Brian Cox i det mindste har fået en god betaling for at agere krigsliderlig admiral. Dværgen Peter Dinklage kurtiserer den gigantiske tennisspillerske Serena Williams, men det forekommer ikke mindre troværdigt, end at en intelligent flot kvinde skulle forelske sig i en dorsk drønnert ved navn Sam (den ulideligt selvnuttede Adam Sandler). Kevin James er desuden en værre præsident end Reagan og Bush’erne tilsammen, og det siger dog en del.

Hvis man giver sine unger penge til at gå ind og se PIXELS, vil man for altid være stemplet som dårlige forældre. Så hellere et computerspil!