PITCH PERFECT 2

★★

Efterfølgeren til A cappella-komedien PITCH PERFECT udløser heldigvis også mange gode grin, men selve manuskriptet synes desværre ikke helt på højde med etteren, hvilket den idéforladte titel er med til at understrege.
Elizabeth Banks, der rent skuespilmæssigt var tæt på at stjæle den første film, har nu sat sig i instruktørstolen, når hun da ikke gentager sin rolle som blond men ikke helt dum TV-kommentator.

Desværre kan hun intet stille op med den stadig mere irriterende Anne Kendrick, men heldigvis har den lille sanggruppe fået et nyt medlem i form af Hailee Steinfeld, og denne Oscar-nominerede unge skuespillerinde formår stadig at charmere ligesom i gennembrudsfilmen "True Grit". Rebel Wilson er stadig et overvælende bekendtskab, og suppleres morsomt af bl.a. Brittany Snow og Hana Mae Lee. Fyrene virker derimod håbløst uinteressante.

Danske Birgitte Hjort Sørensen får makismalt ud en skæg rolle som rivaliserende sangerinde, og nyder tydeligvis at spille tysk bitch. Vi kommer også et smut til København, der – bortset fra et glimt fra Nyhavn – ikke tager sig ud fra sin bedste side. Men derved tegner filmen i det mindste et realistisk billede af den regnvåde danske sommer.

PITCH PERFECT 2 hører bestemt ikke til de uforglemmelig film, men kan til nød ses, hvis man i stedet for at glo på mandlige action-helte og andre dinosaurer blot har behov for at grine lidt fjollet.