PAPER TOWNS

★★☆☆☆☆

Folkene bag den effektive teenagetåreperser "En flænge i himlen" er nu tilbage med endnu en ungdomsfilm. Denne gang følger vi en ung fyr med kælenavnet Q (jvnf James Bond), der forelsker sig i den vilde pige Molly, som så pludselig forsvinder.

Herefter går der en times tid, hvor Q og hans nørdede venner forsøger at finde hende, indtil søgningen også begynder at præge deres venskaber.

Nat Wolff, der spillede en mindre men signifikant rolle i "En flænge i himlen", har en tilforladelig udstråling i den mandlige hovedrolle, men måske er karakteren simpelthen for kedelig? Cara Delevingne synes at rumme en vis farlighed som Molly, men hendes rolle ligner næsten en birolle, selvom hun kan siges at være handlingens omdrejningspunkt.

Først mod slutningen får historien et tiltrængt emotionelt løft og et perspektiv lidt udover det, vi sædvanligvis ser i film af denne type. Men at vi trods nydeligt spil over hele linien skal kede os så meget og så længe, inden vi når i mål, virker utilfredsstillende. Instruktøren Jake Schreier har også primært erfaring fra reklamefilm, og PAPER TOWNS bliver desværre en rigelig glat affære.