SEX TAPE

★★☆☆☆☆

Cameron Diaz havde en af sine sjoveste hovedroller i BAD TEACHER, en grovkornet men effektiv komedie af Jake Kasdan. Nu har du fundet sammen igen og har tilmed allieret sig med Jason Segel, der også var med på BAD TEACHER-holdet.

Det havde de nu ikke behøvet. For ikke nok med. at han er en kedsommelig komedieskuespiller, men han er også endnu et amerikansk eksempel på en bøvet ucharmerende mand, der får en superhot filmhustru. Will Farrell, Seth Rogen og nu Jason Segel bekræfter med al ønskelig tydelighed, at Hollywood i disse år styres af fjogede og frastødende åndsamøber – heteroseksuelle og hankøn.
De vil sikkert værdsætte, at Cameron Diaz her viser mere hud, end hun gør i andre film.

Det afholder dog ikke den ligeledes velholdte Rob Lowe fra at stjæle billedet som hendes nye slimede chef. Rob Lowe har da også en særlig mulighed for at forholde sig til emnet, eftersom et sextape nær havde sat en stopper for hans karriere.

Den ene uhyrlige scene tager den anden, og historien om det pæne par, hvis private sexoptagelser pludselig kommer i omløb, forekommer i stigende grad utopisk. Det mest ufattelige er faktisk, at filmen synes klinisk renset for sexede scener, og selv de afsluttende sexoptagelser forekommer bare akavede.