WHAT IF?

★★★☆☆☆

Man må sige, at Daniel Radcliffe har gjort en ihærdig indsats for at smide sit Harry Potter-image. Først lufter han kønshårene i teaterforestillingen “Hesteguden” og så indspiller han en bøssefilm, hvori der indgår en sexscene, som ikke overlader meget til fantasien.

Nu er det dog som om, at han har fundet sig til rettet med sin lidt nørdede fremtoning, og han passer derfor ret godt til hovedrollen som romantikeren Wallace i kærlighedskomedie WHAT IF?

Hans udkårne er den ikke mindre nørdede Zoe Kazan, der brød igennem i den ret vidunderlige “Me and Orson Welles”. Her går hun i passager een på nerverne. fordi hun bliver ved med at værne om forholdet til kæresten Ben, så allerede keder os fra første scene. Dermed bliver vi aldrig i tvivl om udfaldet, men det er man egentlig også sjældent, når der er tale om en romaniske komedie.

Teknisk er filmen kun lige akkurat god nok, men kemien mellem Radcliffe og Kazan fungerer, og instruktøren Mike Dowse søger for, at vi føler os pænt underholdt det meste af vejen.