BAD NEIGHBOURS

★★☆☆☆☆

Når man nu ulejliger sig med at give denne film officiel dansk biografpremiere, var det vel intet til hindre for at give den en god dansk titel som f.eks. “Dårlige naboer”?

For det er netop det dårlige naboskab, som filmen handler om. Men faktisk forekommer den danske klassiker “Naboerne” mere spidsfindig i sin humor end denne platte og halvlumre folkekomedie, som Nick Stoller har den tvivlsomme ære at have instrueret.

Det kan selvfølgelig være svært at have noget imod, at Zac Efron flytter ind ved siden af, da han fremviser filmsæsonens flotteste overkrop, og at hans sambo er James Francos lækre og talentfulde lillebror Dave Franco, forringer bestemt ikke naboskabet.

Men når det par, man skal identificere sig med, spilles så irriterende af den ulideligt selvnuttede Seth Rogen og hans alt for yndige filmkæreste Rose Byrne, får titlen pludselig en helt ny betydning. Kun deres baby synes at have en ægte nuttet charme på trods af forældrenes noget tvivlsomme opdragelse. Komikken virker ret pikfikseret med penisafstøbninger og kondomer i munden på spædbørn blandt hovedattraktionerne. Dermed adskiller den sig ikke nævneværdigt fra en anden stupid Zac Efron-film, den DVD-aktuelle “That Awkward Moment”. BAD NEIGHBOURS kunne vi strengt taget også godt have undværet i de danske biografer.