HALLØJ PÅ FALDEREBET

★★★★☆☆

Åh hvor det klæder Anne Marie Helger og Peter Larsen at være sammen på scenen igen – og netop på Nørrebro Teater, hvor stand-up’en i de senere år ofte har fået nye dimensioner i diverse teatersammenhænge. Helger og Larsen har naturligvis lavet stand-up før det overhovedet hed stand-up, og de holder hinanden til ilden, når de veloplagt og venligt udveksler uforskammetheder.

Sprogblomsterne springer stadig ud fra de to som skidt fra en spædkalv, for selvom falderebet truer forude, kan man godt fejre verbalt forår. Cocktailen består atter af politisk revsen kombineret med til tider meget fysisk og befriende plat humor, og de to sprællevende legender formår stadig at give stoffet en vis moderne kant. Selv Se og Hør-skandalen har allerede fundet vej til showet! Så gør det mindre, at nogle numre synes for lange, og at genbrug også kan have en negativ effekt. For humøret forbliver højt og smittende, og der er altså noget uimodståeligt over disse to ukuelige teatertosser.

Kostumerne udgør også denne gang et højdepunkt, men ord kan alligevel ikke beskrive de overdådige kreationer, som ville have gjort Matators Hr. Jørn grøn af misundelse. Så det er bare med at sikre sig billet til HALLØJ PÅ FALDEREBET, et højst personligt komisk mekka for troende af enhver religion.