LOST MEMORIES

★★★★☆☆

Københavns Teater lokker p.t. med en danseforestilling, men det viser sig nu snarere at være en performance med danseelementer.

Instruktøren og koreografen Pernille Garde øser af egne erfaringer i beretningen om Hr. H (en figur ikke ulig Kafkas K) og hans kamp for at vende tilbage til livet efter et stort personligt tab.

Replikkerne er få, og det er godt, for de bevægelser som Pernille Garde har valgt til at ledsage ordene synes forstyrrende.

Til gengæld må man beundre de fire medvirkendes kropslige kunnen, der får fint følgeskab af en raffineret lydkulisse og en opfindsom leg med lys.

Bo Madvig, Kristofer Krarup, Tiziana Fracchicilla og Sherwin Reyes kaster sig ud i vanvittige gangarter, dristige kast og
modige spring, så vi også rent fysisk får en fornemmelse af, at her er noget på spil.

Fortællemæssig klarhed skal man ikke forvente, men som sanseoplevelse har LOST MEMORIES absolut kvaliteter. Humoristiske indslag – ikke mindst nogle skønne grimasser – bidrager til, at vi ikke keder os i samtlige 50 minutter, og man kommer ikke uden om, at LOST MEMORIES besidder momenter af stor originalitet.