HJØRRING REVYEN: Musik, Poesi og Galskab

★★★★★☆

50 år med Hjørring Revyen skal naturligvis fejres og Jørgen Pyndts både flotte og velskrevne jubilæumsbog er den helt rigtige måde at gøre det på.
Bogen, der er udgivet af Revyselskabet ApS, gør på lidt over 200 sider den nordjyske revyhistorie spillevende i relevante ord og festlige billeder.

Thøger Olesen, Eddie Skoller og ikke mindst Per Pallesen er blot nogle af de markante navne, der i den grad formåede at gøre Hjørring Revyen berømt i hele RevyDanmark, og Jørgen Pyndt tager sig også tid til at mindes nogle af Revyens store profiler, som vi har mistet bl.a. Jørn Budolfsen, Jesper Klein og Arne Hansen.

Pia og Ina-Miriam Rosenbaum har på forskellig vis begge bidraget positivt til Hjørring Revyens udvikling, og om det så er Tammi Øst, så har hun også også været en del af en af de mest skæve revyers historie.

I de seneste år er det Henrik Baloo Andersen, der har været garant for revyens høje kvalitet – ikke mindst musikalsk. Man føler sig derfor overbevist om, at den populære revy i Hjørring også har en lysende fremtid foran sig, men vi priser os ligeledes lykkelig for, at den glorværdige fortid nu er bevaret på tryk.

(Michael Søby)