MAGIC MIKE’S LAST DANCE

★★★☆☆☆

Selvom titlen lyder definitiv, så skal man aldrig sige aldrig med hensyn til Magic Mike. Efter den første films uventede succes fulgte ikke bare en klam efterfølger ("Magic Mike XXL"), men også reality-programmet "Finding Magic Mike" samt et stipshow i Las Vegas! Nu er Oscar-vinderen Steven Soderbergh, der stod bag den allerførste film, tilbage som instruktør og det kan man mærke.

Han virker oprigtigt interesseret i manden bag Magic Mike, og Channing Tatum kan i den grad stadig illuderer som moden mandlig stripper.

Han har en ligeværdig partner i Salma Hayek, og man fatter ikke, at det efterhånden er 20 år siden, at to unge fløse spillet af de dengang relativt ukendte Diego Luna og Gael Garcia Bernal hyggede sig ved swimmingpoolen i "Og Din Mor…" med fantasier om Salma Hayek. Ligesom Channing Tatum er Salma Hayeks udstråling kun blevet stærkere med årene.

Deværre er der gået for meget computernanimation i dansen, og dansene virker sært syntetiske, hvilket i sidste ende ikke er særligt forførende. At såvel private som offentlige shows i filmen forbliver forholdsvis puritanske i forhold til virkelighedens stripshows, kan man undre sig over, da angsten for nøgenhed virker placeret.

MAGIC MIKE’S LAST DANCE er dog bedre end Gregory Jacobs to’er "Magic Mike XXL", så man tør slet ikke udelukke en fjerde film i serien med titlen "Magic Mike’s Very Last Dance"…