MENSTRUP REVYEN 2022

★★★☆☆☆

Den hyggelige kro i Menstrup byder atter på middag med revy, og det er der grund til at glæde sig over. Hotel direktør Lene Ulriksen er garant for, at maden er i top med både mørt oksekød og måske verdens bedste kransekage. Den gode stemning er med andre ord etableret inden revyen går i gang.

En håndfuld brave skuespillere kæmper med tekster, der er under det normale niveau, hvilket kan skyldes Nikolaj Tarps iscenesættelse, der synes præget af manglende kvalitetsans. Et nummer som "Min sømand fra Menstrup Havn" er indbegrebet af dårlig smag, men når den behårdede Rose i et andet nummer ender med at hygge sig med en omdeler af religiøs propaganda, må man alligevel trække på smilebåndene.

Jesper Søgaard kender heldigvis også sit publikum, og får latteren frem, når han er lækker i lycra og når han kommer med sin helt egen hyldest til Ukraine. Thomas Mørks gakkede grimasser kan også til hver en tid få smilene frem hos enhver.

Le Münster-Sweden knokler beundringsværdigt som vært for Menstrup Kros lokalradio, og med Thomas Mørk som den udsendte medarbejder Johannes må man konstatere, at det virkeligt står sløjt til med tandplejen i Menstrup. En vittig Thomas Mørk kommenterer desuden dansen på Herlufsholm, hvor man skal passe på med at vende numsen til sin partner.

Med Cecillie Thim og Rasmus Mansachs bliver revyen styrket rent vokalt, og Dahlbergs trio imponerer med et ambitiøst Abba-potpourri, der samtidig afspejler det lidet attraktive politiske landskab ved det kommende valg.

Det er således også i år muligt at more sig på Menstrup Kro, selvom revyen i år desværre ikke helt er på højde med de kulinariske meritter.

(Michael Søby)