AFTER 4: AFTER EVER HAPPY

★★☆☆☆☆

Fjerde del af den endeløse saga om den fromme Tessa og den frække Hardin er suverænt seriens dårligste. Et brændende hus og en død far burde være tilstrækkeligt til at sætte lidt fut i dramatikken, men en gennemgående utroværdighed gør alle de medvirkendes indsatser ligegyldige.

Castille Landons banale filmatisering af Anna Todds føljeton forsøger at højne niveauet med et par citater af Ernest Hemingway, men det virker så påtaget, at de snarere understreger filmmanuskriptets ringe litterære niveau.

Hovedkarakteren skulle efter sigende været inspireret af verdens velnok mest eftertragtede mand i øjeblikket, Harry Styles, men hvor Styles udstråling er erotisk kompleks, så fremstår Hero Fiennes Tiffin i rollen som Hardin såre ordinær i sin kampklare maskulinitet.

På lignende vis virker Josephine Langford lovlig sødladen og snerpet som Tessa, og man forstår egentlig ikke, hvorfor disse to forpinte mennesker bliver ved med at mødes, når de tydeligvis ikke kan finde ud af at være sammen.

Birollerne spilles blandt andre af en aldrende soap-opera stjerne, Rob Estes (“Melrose Place”) og en med rette falleret Oscar-vinder, Mira Sorvino (“Mig og Afrodite”), hvis talent aldrig har formået at leve op til faderens, den nyligt afdøde Paul Sorvino (“The Goodfellas”).

Filmens pseudo-slutning forekommer så åndsvag, at filmen læner sig op ad den ene stjerne, men den er lige akkurat så ferm rent teknisk, at den sniger sig op på to bittesmå stjerner.