MEN

★★☆☆☆

Alex Garland skabte den ganske interessante sci-fi film "Ex Machina" med Alicia Vikander i en fascinerende præstation. Nu har Alec Garland kastet sig over en anden klichétung genre, nemlig gyserfilmen, men denne gang virker resultatet mindre vellykket.

Optakten virker ellers lovende. En ung kvinde har gennemlevet en personlig tragedie og søger efterfølgende tilflugt i et hus ude ved skoven i håb om at få det bedre. Hun får en bizar modtagelse og snart dukker der også en nøgen mand op på hendes nye bopæl.

MEN handler om det pres og den manipulation, som mænd udsætter kvinder for – med risiko for at give dem evige ar på sjælen.

Jessie Buckley er en fascinerede skuespillerinde, der fik sit gennembrud som "WIld Rose", og som i år både har opnået en Oscar-nominering for bedste kvindelige birolle i "The Lost Daughter" og en Olivier-pris for hovedrollen i scenemusicalen "Cabaret".

Jessie Buckley har også mange gode anslag i MEN ligesom Rory Kinnear, der får maksimalt ud af sit groteske materiale, men i sidste ende fortaber instruktøren sig i splat, og filmen står desværre ikke til at redde.