INTRIO JULESHOW 2021

★★★★★☆

Københavns vildeste og mest musikalske juleshow finder med på Halmtorvet 9 i H9, Vesterbro. Ved bordene sidder der folk i alle aldre og afskygninger, og på scenen ses tre seje syngende sirener, der kan deres shit og kender deres publikum.

Alle pengene til showet bliver fyret af i det festlige åbningsnummer, en dansk udgave af den eviggrønne "It’s The Most Wonderful Time of The Year", serveret med et frækt twist, for publikum skal ikke vide sig for sikre på de karismatiske kvinder på scenen: Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer.

Lyssætningen bliver snart mere intim, og med Lone Selmer ved tangenterne behøver man ikke et orkester. De medvirkende er i det hele taget så drønmusikalske, at de kan lyde som en trækbasun, et guitar eller et togfløjte, når omstændighederne kræver det.

De danske versioner bliver stadig mere vovede som aftenen skrider frem til publikums store begejstring, og trioens indbyrdes jagon får efterhånden Bakkens Hviles syngepiger til at lyde som nonnekoret i "The Sound of Music". Julemanden nøjes således ikke med at kysse mor i denne aften, og om det så er Disneys juleshow, så pipper det også frem, når man mindst venter det.

Michelle Djarling synger et par vemodige men også meget morsomme sange, så man tager sig i at grine, mens man får våde øjne, og Lone Selmer kan synge blues, så det går lige i hjertekuglen.

Men det er naturligvis Ann Farholt, der som forestillingens ukuelige energibombe formår at få os alle op og køre, når hun formidler historien om farmor, der blev kørt over af et rensdyr. Intet under at det gik som det gik med farmor – for vi har et i andet nummer lært, hvad der i virkeligheden foregår i julemandens kane! Ann Farholt kan både jazze, swinger og croone, så det når ud til alle i salen, og så ejer hende en scenisk galskab, som gør, at vi aldrig keder os.

Sammen udgør den tre mageløse madammer en uimodståelig julecocktail, som meget gerne må blive en fast tradition på vesterbro. Deres fælles musikalske harmonier er ganske enkelt forrygende, og vi danser hjem i natten, fuldstændig overbeviste om, at vi i år får en god jul.

(Michael Søby)