HALLOWEEN I TIVOLI 2021


For 16. gang byder Tivoli velkommen til Halloween. Et rekordstort antal græskar – 22.100! – er indkøbt til festlighederne, og foretrækker man parkens suveræne flæskestegssandwich, så er der en god chance for, at man kan blive mæt. 7.5 tons velfærdsgris er klar til at blive lagt på grillen, hvilket svarer til 8 Fiat 500 biler

I Villa Vendetta vrimler det med uhyggelige skabninger og temaet i Skærsilden er det hjemsøgte Scary House. Fredag d. 23/10 lokker Tivoli med Monsters Night Out, så har man små børn med, bør man nok vælge at komme i dagtimerne, hvor man bl.a. kan nyde Eventyrteatrets overdådige jubilæumsforestilling "Robin Hood".

Efterårets farver finder man i de mange nyplantede blomster, og hvis man ligesom Rasmus Klump har en svaghed for pandekager, så kan Tivoli også være behjælpelig på det punkt.

Den klassiske karrusel med alle de dejlige dyr er ligesom veteranbilerne både til fryd for unge som ældre, og er man til candyfloss, har Tivoli 3400 til salg, så mon ikke, det kan lade sig gøre?

Tivolis højt elskede bjergrutschebane byder på uhyggeligt skyggeshow, men kan også nyder lysshowet på søen, hvis man er i det romantiske humør forud for fyrværkeri, der indikerer at lukketiden nærmer sig.

Uanset vejret kan man styrke sig på en kop varmkakao inden det årlige tilløbsstykke Allehelgensaften, hvor Danmarks største græskar bliver forvandlet til en lygte.

Så benyt chancen for en anderledes Tivoli-oplevelse og nyd de detaljerige udsmykninger, der bare gør Tivolis Halloween til noget helt særligt.

(Michael Søby)