HALLOWEEN KILLS

★☆☆☆☆☆

Det virker omsomst at referere handlingen i HALLOWEEN KILLS, for den giver dybest set ingen mening ovenpå "Halloween" anno 2018.

Men sund fornuft har aldrig været John Carpenters stærke side, og hans potentielle arvetager i instruktørstolen, David Gordon Green, er helt ude på det store overdrev, hvor spænding erstattes med splat.

Det er ikke blot "Shape" alias Michael Myers, der har formået overleve, at han bliver slået ihjel et utal af gange, men også en lang række andre af beboerne i Haddonfield! Samtidig forventer de pengegriske bagmænd og bagkvinder åbenbart, at publikum tager historien alvorlig, selvom de tydeligvis ikke selv gør det.

Man skulle ellers mene, at medproducenterne John Carpenter og Jamie Lee Curtis har tjent nok på denne stadig mere tarvelige film-serie, hvor perverse aflivninger af minoriteter synes at være skabt med særlig velllyst.

At en så forudsigelig karakter som "Shape" alias Michael Myers har vist sig mere levedygtig end James Bond, kan man kun beklage, og tanken om endnu en Halloween-film efter denne virker allerede forstemmende. Man må derfor på det kraftigste anbefale alle andre Halloween-tilbud end HALLOWEEN KILLS.