COME TOGETHER

★★★★☆☆

Nikolaj Cederholms populære Beatles-forestilling er atter tilbage i København efter omfattende turné i ind- og udland. COME TOGETHER er blevet tilpasset Tivolis koncertsal, hvor man for første gang kan opleve en flyvende Jimmy Jørgensen, der også kan kravle på hovedet som en anden Spiderman.

Man bør dog hverken forvente sjæl eller respekt for de originale sange. Cederholm synes tværtimod at søge så langt væk fra de oprindelige intentioner med sangene som muligt. Men det er som om. at han kun har lyttet til enkelte linier i de pågældende sange, for så at læsse sine ofte meget forenklede tolkninger ned over resten.

Den ydre indpakning fejler dog ikke noget, og det vrimler med spektakulære optrin og bizarre kostumrekreationer. Jimmy Jørgensen og Lotte Andersens stemmer virker en anelse brugte, men det går bedre for de øvrige og især Kåre Thøgersen. Som skuespiller udviser især Martin Greis en vis sans for det groteske.

Musikken fungerer bedst i de mere rockede passager, og de tilføjede George Harrison-sange gør hverken fra eller til. Men da forestillingen rent visuelt præges af opfindsomhed, føler vi os godt underholdt hele vejen, og kan man distancere sig fra forlæget og blot nyde den overdådige teaterakrobatik, man er vidne til, bliver COME TOGETHER en fornøjelse.