BLACK WIDOW

★★★★☆☆

Denne selvstændiige Marvel-film med Natasha Romanoff alias Scarlett Johansson i front er et god bud på den første succesfulde blockbuster efter corona-krisens kulmination.

Natasha Romanoff har altid hørt blandt de mest interessante Marvel-karakterer og hendes i sandhed disfunktionelle familie bidrager kun til det indtryk.

Ikke mindst Florence Pugh som slagfærdig lillesøster er et spændende bekendtskab med en veldrejet russisk accent, men også David Harbour og navnligt Rachel Weisz gør indtryk som et højst atypisk og alligevel sært genkendeligt forældrepar.

Man gør klogt i at blive siddende til de sidste undertekster er rullet over lærredet, da man får en chokerende smagsprøve på en ny Marvel-film. Men man kan selvfølgelig også bare vente til den nye film er aktuel i biograferne.

Foreløbig fremstår BLACK WIDOW som et nærmest ideelt bud på sommerens popcorn-film. Den kommer tilmed kun til sin ret i en biograf, og nu hvor Danmark er ude af EM, finder der ingen gode grunde til at blive hjemme.