100% ULV

★★★★☆☆

Instruktøren Alexs Stadermann fik sit gennembrud med den både søde og charmerende film om "Bien Maja". Også 100% ULV er en film mættet med god energi og en varm humor, som smitter.

Vi hygger om med drengen Freddy, der stammer fra en slægt af varulve. Til hans og familiens overraskelse bliver han i sin første "forulvning" forvandlet til en puddelhund! Han får dog chancen for at vise, at han har en varulvs hjerte, og med gadehunden Betty som loyal støtte forsøger han at bevise, at der bag det nuttede ydre gemmer sig en 100% ULV.

Både Oliver Due og Stran Ezgi Benli er særdeles veloplagte i rollerne som Freddy og Betty, og Caspar Phillipson (der også er premiereaktuel i Marco Effekten) spiller en lidet tillidsvækkende karakter ved navn Kryb. Judith Rothenborg er som altid uimodståelig som Fru Måneskin og de danske stemmer sidder i det hele taget lige i skabet.

100% ULV er et dejligt alternativ til de største studio-film, og faktisk mere børne- og voksenvenlige end de fleste andre animationsfilm på markedet.