AL MAGT TIL FOLKET

★★★★☆☆

Titlen "Det store fede gennembrud" viste sig at være ganske dækkende for satiregruppen Magts forrige forestilling. I deres seneste show AL MAGT TIL FOLKET går de linen ud og stifter sågar et nyt Magt-parti. Alle fløjene og en del af det imellem tages under kærlig og mindre kærlig behandling, og serveres med et velgørende overskud af seks gæve supermusikalske mandfolk – tilsammen kaldet Magt.

Med Teater Vs dynamiske chef Pelle Koppel som instruktørkonsulent præsenterer de et frækt og frejdigt program, der spænder vidt – ikke mindst musikalsk. Fra minimusicalen "Ghetto" (baseret på Abba-sange!) til folkemusik og torch songs.

Jonas Stimose, Mads Andersen, Steffen Jespersen, Morten Munk, Christoffer Christensen og Thomas Neergaard kan alle mere end en del, og ikke mindst Steffen Jespersen virker som et forfriskende nyt indslag med sin flotte lyse stemme og sit åbne ansigt.

Selvom forestillingen flagrer rigeligt og kunne strammes op hist og her, så forbliver underholdningsværdien høj, og man bør i al fald overveje, om Magt-gruppen ikke fortjener en stemme ved næste valg?

Foreløbig kan man opleve dem på Teater V forud for en stor turné rundt i landet.

(Michael Søby)