PALM SPRINGS

★★★☆☆☆

Den romantiske komedie PALM SPRINGS er langt fra den første film, der bruger konceptet tidspring i handlingen. "Betrayal", "Groundhog Day", "Evigt solskin i et pletfrit sind" og senest "Tenet" leger også med ideen, men hverken de eller PALM SPRINGS slipper helt heldigt fra det.

Det er nemlig noget konstrueret over hele konceptet, der virker anstrengt og som får disse film inklusive PALM SPRINGS til at fremstå fortænkte.

Instruktøren Max Barbakow har ellers to relativt talentfulde unge navne til sin rådighed. Den smånuttede men også lidt selvfede Andy Samberg og den pikante men også lidt spidse Cristin Milioti har tilmed en vis kemi, men publikum bliver ligeså trætte af gentagelserne i deres livsforløb, som de gør.

Man kan som filmskaber muligvis spare penge ved at lave film af denne type, eftersom man kan genbruge en del af materialet undervejs, men det er altså ikke omkostningsfrit rent underholdningsmæssigt.

PALM SPRINGS har et ganske veloplagt soundtrack og Oscar-vinderen J. K. Simmons pynter også på rollelisten, men nogen rigtig god film bliver PALM SPRINGS desværre aldrig.