SPIDER-MAN:

FAR FROM HOME

★★★☆☆☆

Tom Holland tager sig en tur til som Spider-Man og gudskelov for det. Af alle superhelte-skuespillerne er han nemlig den mest menneskelige, og vi elsker ham for det. Teenagere i alle alder kan spejle sig i hans kejtede charme og så har han både selvironi og humor, hvilket faktisk er sjældent for en Marvel-helt.

Denne gang skal han på studierejse til Europa med sin klasse, men engageres samtidig i en ny sag, og så er det jo godt, at mor har pakket hans Spider-Man kostume i kufferten.

Instruktøren Jon Watts udnytter morsomt de europæiske lokationer, selvom man forfærdes, hver gang en turistattraktion smadres eller når de uopdragne studerende udvandrer fra en opera!

Zendaya er den perfekte udkårne for Peter Parker alias Spider-Man: Intelligent, køn, vittig og karismatisk. Men også filmens andet umage "par" har en god kemi, der smitter. Vi får naturligvis et dejligt gensyn med Marisa Tomei som Spider-Mans tante May, og Jake Gyllenhaal dukker op som den hemmelighedsfulde Mysterio. Samuel L. Jackson låner atter sin smukke stemme til rollen som Nick Fury.

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME er som stort set alle andre Marvel-film for lang, men leverer i det mindste varen rent underholdningsmæssigt. Med Tom Holland i front er det også svært at kede sig, selv når effekterne får lidt for meget karakter af computerspil.