A MIDSUMMER NIGHT’S DREAM

★★★★☆☆

Det er den rene luksus at kunne opleve Shakespeare på originalsproget på Ofelia Beach lige udenfor det royale Skuespilhus. Her finder man den kæreste lille scene til lejligheden pyntet op med blomster og vedbend. Vi skal nemlig på skovtur for at opleve After Hours Theatre Companys A MIDSUMMER NIGHT’S DREAM i Thomas Magnussens dynamiske og detaljerige iscenesættelse.

Han har fået samlet et energisk hold skuespillere, der både kan leve fysisk komik af høj klasse og håndtere William Shakespeares fortryllende sproglige guirlander.

Ingen gør det smukkere end Linda Elvira Magnussen som alfernes dronning i lighed med Rasmus Emil Mortensen, der som hendes mage forgylder hver en stavelse, han får i munden.

Jefferson Bond er en sprælsk Puk, forestillingens ukuelige dynamo og blandt de øvirige herrer glæder man sig over en vittig Ian Burns, en karismatisk Søren Højen, en stolt Benjamin Stender og en virtuos Kevin Kiernan-Molloy. Men også Alexandra Jespersen og Thea Schok som iltre rivalinder bidrager til at gøre A MIDSUMMER NIGHT’S DREAM til en underholdende affære.

Faktisk glemmer man, at det vejrmæssigt ikke helt er sommer endnu, og man håber blot, at After Hours Theatre Company vender tilbage igen i næste sæson med en ny Shakespeare-komedie.