THE HUSTLE

★★★☆☆☆

Det er slet ikke nogen tosset ide at lade to så forskellige skuespillerinder som Rebel Wilson og Anne Hathaway spille overfor hinanden.

Instruktøren Chris Addison har ladet sig inspirere af svindlerkomedier som "Pas på prinsen, piger" ("Bedtime Story") med Marlon Brando og David Niven samt "Fræk, frækkere, frækkest" ("Dirty Rotten Scoundrels"), hvor Steve Martin og Michael Caine skiftes til at blive narret. Man ville dog ønske, at den nye film i højere grad var inspireret af "Sidste stik" ("The Sting"), George Roy Hills definitive svindler-komedie med pragtpræstationer af Robert Redford og Paul Newman.

Elegancen mangler nemlig fatalt i den nye film, og hvor Rebel Wilson mest af alt virker bøvet, så fremstår Anne Hathaway blot småmopset det meste af tiden.

Sørme om ikke Casper Christensen dukker op som en rigtig karl smart, der måske ikke er helt så smart, som han selv går og tror. Ganske skæg set fra et dansk perspektiv, men atter engang en negativ rolle i en udenlandsk film. En afspejling af danskernes manglende internationale anseelse i disse år?