MØDREGRUPPEN

★★★★☆☆

Den danske film MØDREGRUPPEN viser sig at være en lille hyggelig men ganske velfungerende komedie. Den er båret af et fint afstemt skuespiller-ensemble og nogle skægge replikker, som manuskriptforfatteren Christina Sederqvist står som ansvarlig for.

Charlotte Sachs Bostrup udnytter muntert forskellen med et forkælet overklasseliv i storbyen og en mere jævn tilværelsen i provinsen. Rent teknisk hører denne film også blandt hendes bedste.

Det klæder Danica Curcic at lukke op for humoren og varmen som Silvia, der flytter hjem til Danmark, efter at manden har været hende utro. Anders W. Berthelsen er sjov, som manden, der tog det meget bogstaveligt, da Silvia sagde, at en barnepige kunne blive til gavn for hele familien.

Julie Agnete Vang finder en ægte smerte i kusinen, der kunne have haft en rigere tilværelse, hvis det ikke var for Silvias mand, og Henning Valin Jakobsen næsten nuttet som kusines medgørlige ægtefælle.

Den normalt så elegante Lærke Winther spiller den mest handlekraftige af Mødregruppens rustikke medlemmer og den tidligere barnestjerne Stephanie Leon den mest rapkæftede.

Marijana Jankovic får lejlighed til at tø sit cool image lidt op og Martin Buch en ganske kær fraskilt bøsse og enlig far.

MØDREGRUPPEN fremstår som en sød og uprætentiøs bagatel, hverken mere eller mindre.