A ROOM FOR ALL OUR TOMORROWS

★★★☆☆☆

Den sydeuropæiske duo Igor (Urzelai) og Moreno (Solinas) er tilbage i Danmark og som altid er besøget velkomment, selvom de denne gang udfordrer publikums tålmodighed mere end godt er.

I henholdsvis pink og violet jakkesæt kommer de springende og råbende ind på scenen. Som to brølaber synes de at udfordre hinanden alt imens råberiet skifter karakter. Både bevægelse og råberi er skiftevis synkront og individuelt, og først da de samles om kaffemaskinen omkring et firkantet træbord med to polstrede skamler, falder der en vis ro over dem begge.

Da den ene hælder kaffe på gulvet, kommer det til konfrontation, og mens den ene spiller på det klaver, der gemmer sig i bordet, forsøger den anden på stadig mere desperat måde at komme i kontakt.

Først i en form for kys forstummer de begge. Efter endnu en rituel kaffebrygning finder de hinanden en i form for fælles sang, netop da lyset sænker sig og en slags idyl er etableret. I al fald for en tid.

A ROOM FOR ALL OUR TOMORROWS kan opleves i tre dage i Prøvesal A i Tordenskjoldsgade. Indgangen ligger lige efter gulddøren til receptionen.

(Michael Søby)