THE SPY WHO DUMPED ME

★★★☆☆☆

Mila Kunis er på for år kommet til at se træt ud, men netop det almindelige, ordinære og genkendelige hører til hendes force som skuespiller. I denne omgang bliver hun dog overskygget af Kate McKinnon, der spiller hendes rablende vanvittig veninde.

Plottet går i al sin enkelhed ud på, at pigen Audrey (Mila Kunis) er blevet droppet af sin kæreste, der dog blot forsøgte at beskytte hende, fordi han var forfulgt spion. Da han myrdes, kommer Audrey pludselig selv i selv livsfare og må sammen med veninden Morgan (Kate McKinnon) give sig på en farefuld mission.

Men hvor Tom Cruise hærgede i Paris og London i den seneste Mission: Impossible, så går det i THE SPY WHO DUMPED ME mest ud over Wien og Prag.

De aldrende TV-stjerner Paul Reiser og Jane Curtin bliver hyldet i en kort sekvens, men ellers det er og blive det ofte noget anstregende Kate McKinnon, der giver filmen en vis uforudsigelig dynamik.

Susanne Fogels instruktion savner klasse og finesse, men er man til bramfri action-komedie af den mere vulgære slags, så fungerer THE SPY WHO DUMPED ME relativt tilfredsstillende.