MIDNIGHT SUN

★★☆☆☆☆

Efter den effektive teenage-tåreperser "Et hjørne af himlen" hittede globalt, bliver vi nu overfodret med hårrejsende sentimentale beretninger om dødsyge småpiger, der håber på blot et strejf af lykke, inden de udånder.

MIDNIGHT SUN forekommer ligeså kvalm som den er utroværdig, og instruktøren Scott Speer er da også mest kendt for at instruere en musikvideo med Britney Spears. Det vil han fortsat være efter MIDNIGHT SUN.

Ella Thorne spiller en ret irriterende og selvoptaget pige, der ikke giver sig tid til at læse sine fødselskort, men hellere vil glo ud af vinduet efter den fyr, hun aldrig kan få. For hun lider jo selvfølgelig af en sygdom, der gør at hun ikke kan tåle dagslys. MEN en aften vover hun sig ud med sin guitar for at synge nogle næsten ubærligt banale sange og gæt hvem hun ender med at møde?

Selveste Arnold Schwarzeneggers alias Patrick Schwarzenegger, som viser sig at være ret god til at smile, og gør det ofte og længe.

Rob Riggle tegner et tungt og trist portræt af den grotesk overbeskyttende fader, og kun Quinn Shephard som kæk veninde til den på alle måder dødsyge pige giver filmen en gnist af ægthed.

MIDNIGHT SUN er dybt godnat filmunderholdning – og man får flere gange undervejs lyst til at gå ud i solen fremfor at tilbringe mere tid sammen med en træls teenagetøs.