TIVOLI HAR ÅBENT

Så er den nye Tivolisæson for alvor skudt igang og frem til den 23. september kan man forlyste sig som ingen andre steder i København.

I koncertsalen og Glassalen spiller man bl.a. musicals og comedy-shows foruden et række klassiske arrangementer, og på plænen åbner Christopher ballet den 13. april. Orangeriets lille fredag koncerter – også kendt torsdagskoncerter – indledes med August Rosenbaum, der bl.a. stod for musikbearbejdelsen af musicalen "Pigen med paraplyerne" på Betty Nansen Teatret.

I løbet af forsommeren forventes sæsonen store satsning – tidsrejsen Tik Tak, at kunne indvies, og Tivolis 175 års jubilæum markeres på dagen d. 15. august med et gæstespil af selveste New York City Ballet i Tivolis koncertsal.

Er man sulten kan man frekventere Tivolis food hall og f.eks. skylle maden ned med Tivolis officielle jubilæumsøl kaldet Cuvée Carstensen efter Tivolis grundlægger George Carstensen. Alkoholprocenten ligger på 8 procent, men vil man hellere lidt længere ned, så har Tivoli også en trio af nye specialøl ved navn Twisted Ale, Seductive Bock og Black IPA, som lokker.

En over 100 lang jubilæumsparade vil kl. 17 kaste nye glans over den gamle have og minde os om det multikulturelle grundlag for verdens ældste forlystelsespark, og på det unikke Pantomimeteater vil der bl.a. blive mulighed for at stifte bekendskab med elskede klassikere som "Den grimme kylling" til den superromantiske kinesisk inspirerede "Butterfly Lovers", en af de senere års mest uimodståelige danseforestillinger.

Så det er bare med at klæde sig ordentlig på og begive sig afsted. Der er åben fra 11 til 23 – og i weekenderne faktisk helt til midnat.