PACIFIC RIM

UPRISING

★★☆☆☆☆

Guillermo del Toros spektakulære science fiction-drama PACIFIC RIM havde fortjent en Oscar-nominering for bedste visuelle effekter, men måtte tage til takke med en Bafta-nominering. Instruktøren har siden overgået sig selv med mesterværket THE SHAPE OF WATER, og overladt PACIFIC RIM UPRISING til Steven S. DeKnight.

Men Steven S. DeKnight er simpelthen ikke en instruktør af samme kaliber som Guillermo del Toro, og denne to’er lever ikke op til forventningerne.

Jo, vi får da et par scener med gigantiske robotter, der virker efter hensigten, men ellers spises vi af med en ufin blanding af larm og hektisk klipning.

Den stadig mere robuste unge Star Wars-stjerne John Boyega er ikke bare medproducent på filmen, men også hovedrolleindehaver, men heller ikke her overbeviser han 100 procent som skuespiller.

Man vil i al fald hellere kigge på Scott Eastwood , der efterhånden fremstår mere attraktiv end faderen Clint nogensinde har været, men som desværre ikke har fået nok kvalitetsmateriale at arbejde med denne gang.

Cailee Spaeny rummer tilsyneladende lidt jærv spillelyst, men ellers er der ikke meget at komme efter i den støjende fuser.