KÆRLIGHEDEN FLYTTER IND

★★★☆☆☆

Reese Witherspoon har overtaget rollen som America’s Sweetheart fra Julia Roberts, men som skuespillere er hun nærmere på niveau med Jennifer Aniston og Sarah Jessica Parker, og det er ikke ment som et kompliment.

Manuskriptforfatteren og instruktøren Hallie Meyers-Shyer har ellers givet hende et ganske skægt materiale at arbejde med og kreeret et troværdigt Hollywood-miljø omkring hende.
Witherspoon spiller datteren af en berømt instruktør, og er nu blevet alenemor til to, mens hun prøver at få sin nye virksomhed op og stå.

Det sidste hun har brug for er en ung mand til at forstyrre cirklerne, men pludselig flytter hele tre unge mænd ind i annexet takket være den foretagsomme moder. Det betyder ikke blot et nyt kønt bekendtskab i form af Pico Alexander, men især et dejligt gensyn med Candice Bergen, der selv delte bord og seng med en filminstruktør i en årrække, franske Louis Malle.

Martin Sheen virker malplaceret som ex-manden, men heldigvis har KÆRLIGHEDEN FLYTTER IND nogle ikke alt for firkantede holdninger til samliv, som også gør, at den internationale titel "Home again" bedre fanger filmens pointer.

Man kan dog ikke helt abstrahere fra, at man nok havde nydt denne Reese Witherspoon-film mere, hvis den havde været uden Reese Witherspoon!