TABLE 19

★★★☆☆☆

Anna Kendrick er stærkt på vej til at blive et irritationsmoment i Hollywood-film på lige fod med Jennifer Aniston og Sarah Jessica Parker. Overkæk og øretæveindbydende står hun i spidsen for Jeffrey Blitz’ uinspirerede bryllupsfilm, hvori hun sidder ved taberbordet TABLE 19.

En lækker fyr kaldet Huck (!) – gestaltet med overbevisende fysik af Thomas Cocquerel – synes at interessere sig for hende, forstå det hvem der kan – men han viser sig desværre at høre til et helt andet selskab, som med garanti må være sjovere end denne dødsyge bryllupsfest.

Samtidig skal vi belemres med den tese, at alle singler kun drømmer om at blive gift og kun går til bryllupper i håb om at finde den eneste ene!

Filmen har dog nærmest den modsatte effekt, og vil få enhver single til at prise sig lykkelig for, at man slipper for denne form for institutionel tvangssocialisering.

TABLE 19 er vist tænkt som en romantisk komedie, men er i grunden en åndelig gyser om en ceremoni, hvis værdi åbenbart for længst er druknet i forlorne ritualer.