GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 – 3D

★★★☆☆☆

James Gunn formår kun delvist at leve op til forventningerne med sin fortsættelse af monsterhittet "Guardians of the Galaxy". Chris Pratt har simpelthen ikke nok at arbejde med i hovedrollen, så vi bliver ikke i helt samme grad som sidst forført af hans charme og humor, og det er faktisk synd.

Effektmæssigt kan man ikke tillade sig at klage, og det forfriskende uegale helteteam optræder med en god dynamik. Men at historien nu skal drejes i retningen af endnu et fadertraume, som vi ellers har fået rigeligt af i diverse stjernekrigs-sammenhænge, bliver et irritationsmoment. Og igen må man konstatere, at en spilletid på over to timer og et kvarter bliver for lang tid i et intellektuel så lidet stimulerende selskab.

Filmens soundtrack er dog atter engang en ikke uvæsentlig kvalitet ved filmen, og bidrager til at gøre anden runde med galaksens vogtere til en fornøjelse – omend i beskedent omfang. For vi bliver efterhånden overfodret med disse tegneserie-agtige spillefilm, og det trætter i længden trods habil udførelse.