BARNEVOGNEN

★★★★★☆

Uanset om du er spædbarn eller olding, bliver der taget hensyn til dig, når man gæster Riddersalen, et af Danmarks absolut hyggeligste teatre. Her kan man i øjeblikket se eller gense BARNEVOGNEN, en yndig lille forestilling på knap 40 minutter.

Livstykket Ragnhild Kaasgaard tager imod os i foyeren og guider os nænsomt op og ned af de små trapper iført en flot grøn kjole med blomster. Inden i teatersalen står der er rød barnevogn, der kan lidt af hvert. Signe Birkbøll. der har sans for gamle rim og remser, har lagt nogle forunderlige ord i munde på Ragnhild Kaasgaard, der håndterer dem med elegance og musikalitet.

En raffineret lydside med både klassisk musik og kaffekandefløjt bidrager til magien og dukkeføren Erik Olsen har nok at se til i BARNEVOGNEN, der fungerer som et magnetfelt i forhold til de smås opmærksomhed.

Med Ranghild Kaasgaard som forbilledlig formidler i Kamilla Bach Mortensen detaljerige iscenesættelse bliver BARNEVOGNEN en fortryllende frydefuld teateroplevelse og den bedst tænkelige introduktion til det særlige ved at gå i teatret.