GOLD DIGGERS UNDER THE SUN

★★★★☆☆

4 mænd og 5 kvinder ligger på et gulv med en bunke tøj i midten. Langsomt rejser de sig og vælger nogle stykker, som de iføre sig skødesløst – tøj, der glitrer og glimter og som selve solen tilfører danserne energi. Trommerytmer sætter for alvor gang i individuelle bevægelsesmønstre og Camilla Stages koreografi afsøger atter nye kropslige udtryksformer.

Lydkulissen omfatter også mere elektronisk musik og vi får endnu engang denne særlige knitrende lyd, der leder tanken hen på gamle radioer, men som mest af alt forstyrrer. Vi bliver derimod forført af de dygtige dansere under de mest medrivende trommesekvenser, hvor danserytmerne for alvor forplanter sig til publikum.

At kalde GOLD DIGGERS UNDER THE SUN for "en ceremoniel, glitrende solfest af gyldne hjertedanse, der forsøger at ”heale” det moderne menneske" forekommer at være lige lovlig søgt. Men hvis man kan nøjes med at lade skæret fra de ni lysende dansere forgylde ens aften, så bliver besøget i Dansehallerne utvivlsomt en god oplevelse.