DET VILDE VESTEN

★★★★☆☆

Folkene bag Marionet Teatret hviler ikke på laurbæerne, og få dage efter deres store jubilæumsforestilling spillede for sidste gang, har de premiere på en ny forestilling med titlen DET VILDE VESTEN.

Vi møder en lille dreng, der på sin fødselsdag får penge af sine forældre, så han kan invitere en pige i biografen. De forsyner sig med popcorn og drikkevarer, og begiver sig i en biografsalen, hvor de snart bliver så optaget af handlingen, at de pludselig selv befinder sig i det vilde vesten. Her kan man både møde en sød indianerpige og på sporet af tre efterlyste bandidtter.

Det er især de herlige dyrefigurer, som gør indtryk denne gang bl.a. en ledløs hund, en hest med knoglede ben samt en ret vidunderlig pjusket grib.

Maria Garde står anført som forestillingens ideudvikler og iscenesætter, mens Poul Arne Kring imponerer både som dukkerfører og scenograf. DET VILDE VESTEN hører dog ikke blandt Marionet Teatrets store forestillinger, dertil en historen fra det vilde vesten trods alt for tynd. Lidt men godt har dog også ret – når afsenderen er Marionet Teatret.