GILLELEJEREVYEN

★★★☆☆☆

Gillelejerevyen har sin egen vanvittige charme, og det gælder heldigvis også i år. Men teksterne sidder slet ikke godt nok endnu, og revyen kunne i det hele taget have gavn af en strammere styring. For talentmassen er der jo!

Ulla Jessen tager kegler, hvad enten hun er brudens herlige rapkæftede mor eller om hun er kvinden, der indtager alle sine måltider i flydende form. Per Dahl er yndig som Bodil Jørgensen og har tilmed revysommerens hidtil mest overdådige fremtoning i et OL Samba-nummer, der vidner om, at Carmen Miranda ikke har levet forgæves.

Vi ved fra sidste år, hvor sjov Jesper Søgaard kan være som enlig politibetjent, men teksten til dette års udgave af "Det’ bare jag" er simpelthen ikke god nok. Jesper Søgaard er også en glimrende sanger, når han giver sig selv ro nok til at være det, og sammen med sine to kolleger laver han frontal angreb på en række kendte sangere i "Poppen på toppen". Sådan har vi aldrig hverken set eller hørt Prince, Dolly Parton og Cher før!

Derimod savner man i den grad en instruktør til Hansis kusine og Jodle Børger – her falder revyen næsten fra hinanden og bliver mere defus end godt er.

Men det er i længden svært at stå for denne seje trio, der med dødsforagt trykker den af, så vi morer os trods et mildest talt svingende tekstmateriale. Læg dertil en lækker tre-retters menu og de ualmindeligt smukke omgivelser ved Restaurant Fyrkronen, og man får alligevel en ganske fornøjelig revyaften.