TROLLS 3: SAMMEN IGEN

★★★★☆☆

Efter “Trolls”, den første ret vellykkede film om de farverige musikglade trolde (med Justin TImberlakes Oscar-nominerede verdenshit “Can’t Stop The Feeling” som højdepunktet) fulgte den mere jævne “Trolls på verdensturne”.
Men nu er troldene tilbage i god stil takket være TROLLS 3: SAMMEN IGEN (“Trolls Band Together”). Soundtracket er denne gang inspireret af Boyband-fænomenet, der stadig har fat i danskerne takket være den succesfulde teaterkoncert “Boyband Tour”. Et af bandets medlemmer Joakim Lind Graae Tranberg (“Seebach”) låner tilmed sin flotte stemme til karakteren Birk.

Filmens hovedkarakter Kvist (herligt spillet og sunget af Tim Schou) forsøger at holde lav profil i forhold til den søde Poppy (Stine Bramsen), men det er svært, da Kvist var medlem af gruppen BroZone, som Poppy var fan af.

Gruppens forsanger John Datid (en veloplagt Wafande) er heller aldrig blevet forsonet med Kvist efter gruppen gik i opløsning, men da Kvists bror Frej (Pelle Højer) havner i klørerne på de fæle popstjerner Velvet & Veneer, der blot vil udnytte hans musikalske evner, så er det på tide at få klinket skårerne og samle gruppen igen.

Al Agami er vittig og velsyngende som Tiny, og man hygger sig i det hele taget med denne uhæmmede nostalgiske rejse tilbage til boybandernes storhedstid i 1980’erne og 90’erne. Det er dog klogt også denne gang at følge den angivne aldersgrænse på minimum 7 år.