THE GARFIELD MOVIE

★★★★☆☆


Garfield har heldigvis hverken mistet sit bid eller sin appetit. Det fremgår med al ønskelig tydelige af THE GARFIELD MOVIE, der p.t. kan opleves i de danke biografer i originalversionen (hvor Chris Pratt lægger stemme til den sultne kat) og i den danske udgave (hvor Simon Jul har indtalte Garfields ofte ret uforskammede replikker).

Iscenesættelsen har Mark Dindal varetaget på kyndig vis, mens Pelle Højer har godt styr på de danske stemmer. Foruden en skæg Simon Jul får vi en vittig indsats fra Simon Bennebjerg som Garfields joviale ven Harald og Bjarne Henriksen er også overbevisende som Garfields far Viggo

THE GARFIELD MOVIE bringer den forslugne kat udenfor de trygge omgivelser hos Harald, da Garfield og hans ikke alt for opvakte ven Futte bliver indblandet i et kup via Garfields far, en gadekat med en tvivlsom fortid.

THE GARFIELD MOVIE er gennemgående underholdende – med en dynamisk lydside, og en humor, der er lidt mere sort og voksenvenlig end mange af de øvrige animationsfilm på markedet.