THE BEEKEEPER

★★★☆☆☆

Denne generelt utroværdige actionfilm har en god scene, hvori Phylicia Rashad (der for altid vil være forbundet med tv-serien om familien Cosby) yder en fin præstation som en gammel dame, der bliver frarøvet en formue, da hun får brug for computerassistance via sin mobil.

Den form for kriminalitet har vist sig at være langt mere udbredt end antallet af politianmeldelser indikerer, for mange gamle mennesker får aldrig anmeldt denne form for organiseret kriminalitet til politiet, da de føler sig skamfulde over at være blevet narret og da de ingen anelse har om, hvem det er, der har snydt dem.

Desværre skal vi også trækkes med den kedsommelige Jason Statham, der agerer en tidligere elitesoldat, som har trukket sig tilbage for at passe bier. Hans rival spilles ganske skægt af Josh Hutcherson, og gode gamle Jeremy Irons hygger sig med at spille hans glatte far, der prøver at undgå at få sine hænder alt for snavsede (det er jo derfor, man har en søn), mens han scorer kassen.

Jemma Redgrave dukker op i rollen som kvindelig præsident, men uden den tyngde, man normalt forbinder med skuespillere fra Redgrave-dynastiet.

Så trods et lovende anslag skuffer David Ayers action-epos – og de fleste action-scener ligner tilmed noget, vi har set før.