TALK TO ME

★★☆☆☆☆

RackaRacka var et bizart youtube-fænomen, der siden 2013 havde tvillingerne Danny og Michael Philippou som bagmænd. Nu har de sammen iscenesat deres første spillefilm, den australske gyser TALK TO ME, som ved gud ikke er nogen god film, men dog en my bedre end hovedparten af de amerikanske slam-gysere.

Den ganske talentfulde Sophie Wilde spiller pigen Mia, der sammen med sin bedste veninde og dennes lillebror sniger sig til at deltage i en seance, hvor man fremkalder en ånd ved at røre en mystisk hånd og sig de magiske ord: TALK TO ME.

Udover Sophie Wilde byder filmen også på andre unge navne som Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji og Zoe Terakes, og man får desuden et glædeligt gensyn med den prisbelønnede karakterskuespillerinde Miranda Otto (“Reaching For The Moon”) i rollen som en hårdt prøvet mor.

Effekterne i TALK TO ME tager også i denne gyser overhånd, hvilket går ud over troværdigheden, men dygtigt sminkearbejde og et grundlæggende godt gyserkoncept hæver filmen en anelse over genrens bundfald, der desværre i al for høj grad stadig hjemsøger de danske biografer.