SØNDERBORG SOMMER REVY SHOW 2023

★★★★★☆


Der fortjener at være røde lygter hver aften i Sønderborg, for Jeanne Boel har iscenesat sin bedste revy nogensinde. Hun er også den allerkæreste fe, der fortryller os – uanset om hun optræder som Ghita Nørby i en ny “Matador-musical” eller foredrager en lille eftertænksom vise om de vrede mænd på nettet forfattet af revyens Godfather, Leif Maibom.

Omkring sig har hun lutter gode kræfter: Elegantieren Karsten Jansfort, der både kan agere febrilsk køreprøve-elev og royal olding. En klædelig moden Mette Marckmann, der taler med vægt såvel som vitesse i ordrige tekster af Jacob Morild. Samt den lune Jesper Lundgaard, der heldigvis får lov at vise, at han kan croone bedre end Sønderborgs Elvis.

Men aftenens stjerne er og bliver det i revysammenhæng nye talent Teit Samsø. Hvad enten han agerer Matadors lille Daniel (nu med egen trappe!), synger duet med Jesper Lundgaard eller forsøger sig med sønderjysk parlør, lykkedes alt for Teit Samsø. Hans livfulde kropssprog og en herlig mimik, der redder selv et lidt overflødigt nummer som “Techtoilet”, understreger, at Teit Samsø føler sig hjemme i revygenren. Hans store solonummer til et flot musikalsk arrangement af kapelmester Thomas Pakula og hans orkester hedder ikke uden grund “Teit Fever”. For her hjælper ingen medicin – vi må bare overgive os.

Jeanne Boel har også givet plads til et par af de unge lovende revyforfattere i revyen, og både Daniel Lassen og Lukas Birch formår at levere varen i henholdsvis “Ka’ det være så svært?” og “Så længe grinet lever”.

Det bedste, som erhvervslederne i Sønderborg og omegn kan gøre for deres medarbejdere, er derfor at invitere dem alle med til SØNDERBORG SOMMER REVY SHOW 2023. For her får man krystalliseret livsglæde med hjem, og det skulle være så godt for arbejdsindsatsen.

(Michael Søby)