BRYLLUP

★★★★☆☆

Jonatan Spang befæster sit ry som Danmarks næstsjoveste stand-up’er med sit seneste show BRYLLUP. Show er måske så meget sagt, for det meste af tiden har han kun selskab af to barstole, og selvom de er blevet udstyret med lyserøde sæder, så forbliver showeffekten minimal.

Men heldigvis fremstår mister Jonatan Spang stadig som lidt af et show i sig selv. Det hvalpede i hans sceniske udstråling
synes næsten at være forduftet til fordel for en mere selvbevidst mandig stil, som også luderne på Vesterbro har fået øjnene op for.

Hans professionelle alter ego har denne gang fået rodet sig ud i bryllupsplaner, tilmed med den forkerte pige – primært for at såre den, han virkelig holder af. Mandehørmen hænger stadig i tøjet, selvom Spang forsøger at vise, at han faktisk har udviklet sig til en moderne mand. Men materialet undgår af samme grund ikke at virke en smule gammeldags – især når der henvises til fortidsøgler som Antonio Banderas og Anders Fogh Rasmussen.

Men modsat mange af sine kolleger er Spang faktisk en god skuespiller. Han kan sælge selv svagt materiale, hvilket han
primært får brug for i løbet af anden del. Heldigvis har han en festlig overraskelse i baghånden til finalen, så vi forlader
salen med et godt grin i ansigtet. En lykkelig slutning i mere end een forstand.